Frodo på sjukan

Åkte hem till pappa efter skolan idag, men ironiskt nog är det ingen hemma förutom jag själv och minsta brorsan.. Lyckat, haha! Pappa och Philip drog iväg på hockeyträning och Viktoria är hos veterinären med lilla Frodo. Han har troligtvis fått urinvägsinfektion så det ska kollas upp, och jag hoppas för allt i världen att det inte är något mer allvarligt än så! 
 
Annars då? Jag påbörjade terminens sista kurs idag (första utbildningsårets sista kurs till och med, woop!) och är positivt överraskad. En hel del grejer som ska göras och jag har inte riktigt koll på vad som ska göras när och hur, men det ska nog bli mer tydligt vad det lider. Tänk, om lite mer än två månader har jag gått ett av tre år på arbetsterapeutprogrammet, hur galet bra är inte det?! 
 
Titta så liiiiiten, skrutten! Ett år sedan dock så idag är han både större och tjockare haha..
 
Nu börjar Parneviks på trean (bästa med att komma till pappa - alla kanaler finns!) och det är tametusan helt underbart program! Check it out vettja.

Simon Snickare

 
Där sitter han, min lilla snickare. Han har fått spisfläkten utbytt, vilket i grunden är bra, men de som gjorde det byggde även igen hålet för sladdarna från kaffekokare och annat så nu finns det ingenstans att koppla in dem förutom där inne i skåpet där stackarn ligger haha.. Så det ska sågas och fixas lite men snart är det nog klart! Vad jag fick för uppgift? Hämta dammsugaren och koppla in den.. Kuuul. Jag som ville snickra jag också!
 
I övrigt har vi haft en superbra söndag hittills. Jag jobbade på mässan igår så var rätt trött när jag väl kom hem igen på kvällen, så sovmorgonen idag var guld värd för oss båda. Blev extra lång också med tanke på sommartiden! Regnigt och tråkigt ute och ska vara så resten av dagen, så det blir nog inte mycket som händer idag annat än tevespel och serier. Såååå skönt med 100% slapparsöndag.

Drinkar och rostisar

Gårdagens ena cider blev till rosé som blev till en shot som blev till både en och två P2:or, så halv tolv slog jag upp ögonen i morse för första gången. Haha.. Men det var så mysigt igår så att halva dagen är bortsoven gör mig absolut ingenting! Har precis lämnat in hemtentan också och det känns jätteskönt, så nu tänker jag bara ligga på soffan hela dagen lång. Typ titta på Berg och Meltzer i Amerika och käka rostisar.. Mumma! Borde ju ta en promenix också men just nu är det dimmigt och ser mucho kallt ut, så får se hur det blir med den saken!