Loka crushLoka Crush Päron är det godaste jag vet i drickväg just nu, men jag har lovat både min mamma och mig själv att sluta med alla onödiga småköp, som det ju lätt blir med alla goda drickor osv som finns och speciellt på jobbet vill jag ha något gott när jag står i kassan all day. Så imorse kom jag på det; ta med en 1,5 liters flaska för 12kr istället för att köpa 2-3 stycken om dagen för 15kr/st. Haha, nu låter det som att jag tror att jag kommit på meningen med livet, men lite så är det ju. Nästan. Den här helgens jobbtimmar är i alla fall räddade..

Att man aldrig lär sig

Jag älskar att jag kan pussa Simon hejdå och fem minuter senare sitta på pendeln påväg till jobbet. Om det är oklart så är det min lägenhets läge jag älskar, haha. Och lägenheten såklart. Love it. 

Det blev inte jättesent igår men är ändå rätt trött. Jag ska inte dricka alkohol, och ändå gör jag det. Varför lär jag mig aldrig? Skulle ändå inte säga att jag är bakis, mår bra men trött. Och det är bara att rycka upp sig för ikväll ska Rebecka firas som fyllde år i torsdags! Jag ska nog satsa på alkoholfritt dock. Att jobba bakis är fan inte roligt och jag jobbar ju även imorgon så jag får hålla mig på mattan ikväll..😎

Det blev lite party ändå


När jag som bäst satt och skrattade för mig själv framför Modern Family så ringde Simon och undrade om jag ville joina deras after work, äta lite och kolla in lite barer hör i Solna. It's basically a date! Så jag är påväg till Solna Centrum nu och sedan får vi väl se vad som händer! Kul!