Cash is king


Jag jobbade fjorton timmar igår. Fjorton. Vadå helg liksom, haha? Nej men 8.30 till 18 på bokis var ju inplanerat eftersom det här är min jobbhelg. Sedan på eftermiddagen smsade Paolo från mässan och var desperate efter en till person till baren 19-23.30. Jag som inte kan säga nej sa ju då ja, vilket resulterade i att jag åkte direkt från bokis till mässan och sedan inte kom hem förrän närmare 01 i natt. Men kul var det så jag ångrar ingenting! Det var någon iransk fest/konsert där my job var att jobba i baren och ta betalt för alla drinkar och shots de hällde i sig. Roligt men även lite omysigt när det gick lite för långt för en del och man blev tvungen att neka dem alkohol.. Då var de inte lika glada längre. 

Har jobb nu igen vid 11 och jobbar stängning idag igen. Är så trött att jag känner mig bakis, så kommer jobba i mysiga raggsockor, urtvättade tights och myströja. Fräsch tjejjjjjj. 

All denna väntan


Tenta idag. Mjaharå. Och här ligger jag i min mysiga morgonrock och tittar argt på Hem till gården. Hatar det programmet men är ju bara det eller Stargate som går på teve den här tiden på dagarna. Måste skaffa 3an och 5an..

MEN! Tenta som sagt. Klockan 13.30. Oklar tid, och jag som varit uppe sedan 9 imorse har byggt upp mer nervositet för varje minut som går, haha. Vill bara ha det överstökat! Har kikat igenom alla miljoner sidor en extra gång och nu ligger jag som sagt i sängen och väntar på att det ska bli dags att gå. Solen skiner ju idag igen så ska bli skönt med en promenad till KS (tentan skrivs på Astrid Lindgrens Barnsjukhus). Nästa vecka är vi tillbaka i Huddinge igen så då blir det ju tråkigt nog tåg varje dag igen..

Brunch for oneLyxade till det lite för mig själv idag efter en härlig sovmorgon; bakade scones och bjöd mig själv på en mysig brunch! Inte ofta jag orkar vara så snäll mot mig själv, och oj så bra det kändes efteråt. 

Har promenerat ute i solen sedan fram tills nu, men det börjar bli dags att inse nu att solen får fortsätts lysa resten av dagen utan mig. Måste ju plugga så jag inte behöver lämna in en tom tenta imorgon.. Haha fy. Inte alls sugen men det måste göras, jag får helt enkelt se till att ha kvar känslan i kroppen som är nu. Känslan efter en alldeles ypperlig (måste vara första gången jag använder det ordet, gulligt ändå) förmiddag!