Prepared to shop

Jag kommer då och då på att jag har tre presentkort på Cervera att använda, som jag fick när jag tog studenten för över två år sedan. Tänkte därför äntligen ta tag i saken och åka in till deras butik på Regeringsgatan imorgon och se om jag hittar något kul! Ska ändå in till stan för att köpa nya blommor (förhoppningsvis har de kvar liljor på Hötorget!) så kan lika gärna slå två flugor i en smäll liksom, och just butiken på Regeringsgatan är den som enligt hemsidan har alla de saker jag är sugen på att köpa.
 
 
Jag har ju redan en hel del vnglas; både vit- och rödvinsglas från IItala, men det är ju så kul med glas! Älskar glas i alla dess former, men vinglas finns i så många vackra varianter. Och dessa är ju så fina att min shoppingpuls går bananaz. Kostar dock 249:- styck sååå det får i så fall ta ett tag att samla på sig en uppsättning.
Något som jag, till skillnad från vinglas, behöver är en tekanna. Älskar ju att dricka te, men har inget att ha det i och kan heller inte koka te med löste. Tråkigt, och att köra en tepåse för en ynklig kopp te gör ju att det är rykande åtgång på te här hemma, haha. Frågan är dock vilken som är finast.. Den övre är 200:- billigare och kanske mer klassisk, men den undre från Eva Solo passar så fint med både en karaff och kaffekanna jag har från samma märke. Haha, ni hör ju - i-landsproblem! Har även snapat med Vickan om detta "problem" och hon röstade på den nedre.. Vi får se imorgon när jag kan klämma och känna på dem live :-)

En sån där sammanfattning

Vilken helg jag har haft! Är fylld med så mycket bra energi nu så det känns som att jag kan leva på det året ut (meeen det vet vi ju att mitt humör never makes any sense så det kan ju vara tvärt om om en timme, hah..) - så himla skönt! 
 
I fredags åkte jag till mammafamiljen på eftermiddagen och ja hej, blev kvar på middag och stannade till halvvägs in i fredagsmyset. Hade sedan en biodejt med Jessica då vi såg Everest. Alltså, att ha höjdskräck och se en 3D-film där människor klättrar över kilometerdjupa issprickor (visst finns det ett bättre ord för det?! Kommer inte på det, frustrerande) på rangliga stegar är inte optimalt. Haha, varken jag eller Jessica kunde låta bli att viska med varandra under i princip hela filmen om hur sjukt det är att man utsätter sig för de påfrestningar och risker det innebär att försöka bestiga Mount Everest. Men väldigt bra film! Se den.
 
I lördags var planen att gå ut med några härliga ladies, men jag kände att jag på grund av en del omständigheter inte borde gå ut och supa skallen av mig, och hoppade av i sista sekund. Hamnade istället tillsammans med pappafamiljen på middag hos gamla familjevänner. Inte helt fel det heller, himla trevligt. Har sedan sovit i Väsby både lördag och söndag. Fick äntligen se äldsta brorsan spela hockey igår också, kan nästan aldrig gå när han ber mig följa med, så det var på tiden.
 
En helg i familjens tecken alltså, och nu väntar en vecka med 100% fokus på skola - tenta på fredag igen. Men det fokuset får starta om en stund; har ett spinningpass inbokat om 45 minuter så ska byta om och traska till gymet alldeles strax! 

Älskar hösten när solen skiner


Hamnade här, på en brygga i Hagaparken. Helt stilla ute så vattnet är spegelblankt. Krispig höstluft och hela parken doftar blöt jord och nypon. En perfekt dag i mina ögon, finns inget bättre än hög, klar luft och höstsol. 

Tittar på änder som simmar fram och tillbaka samtidigt som jag lyssnar på Alex & Sigge och funderar på livet. Det är så spännande ändå, att leva alltså. Det man tror är säkert är helt plötsligt omöjligt. Det omöjliga blir ibland självklart och möjligt. 

Nog med djupa funderingar nu. Ska pallra mig hemåt och göra mig iordning för middag hos mammafamiljen och sedan bio med Jessica!