En sån där sammanfattning

Vilken helg jag har haft! Är fylld med så mycket bra energi nu så det känns som att jag kan leva på det året ut (meeen det vet vi ju att mitt humör never makes any sense så det kan ju vara tvärt om om en timme, hah..) - så himla skönt! 
 
I fredags åkte jag till mammafamiljen på eftermiddagen och ja hej, blev kvar på middag och stannade till halvvägs in i fredagsmyset. Hade sedan en biodejt med Jessica då vi såg Everest. Alltså, att ha höjdskräck och se en 3D-film där människor klättrar över kilometerdjupa issprickor (visst finns det ett bättre ord för det?! Kommer inte på det, frustrerande) på rangliga stegar är inte optimalt. Haha, varken jag eller Jessica kunde låta bli att viska med varandra under i princip hela filmen om hur sjukt det är att man utsätter sig för de påfrestningar och risker det innebär att försöka bestiga Mount Everest. Men väldigt bra film! Se den.
 
I lördags var planen att gå ut med några härliga ladies, men jag kände att jag på grund av en del omständigheter inte borde gå ut och supa skallen av mig, och hoppade av i sista sekund. Hamnade istället tillsammans med pappafamiljen på middag hos gamla familjevänner. Inte helt fel det heller, himla trevligt. Har sedan sovit i Väsby både lördag och söndag. Fick äntligen se äldsta brorsan spela hockey igår också, kan nästan aldrig gå när han ber mig följa med, så det var på tiden.
 
En helg i familjens tecken alltså, och nu väntar en vecka med 100% fokus på skola - tenta på fredag igen. Men det fokuset får starta om en stund; har ett spinningpass inbokat om 45 minuter så ska byta om och traska till gymet alldeles strax! 

Kommentera inlägget här :