Prepared to shop

Jag kommer då och då på att jag har tre presentkort på Cervera att använda, som jag fick när jag tog studenten för över två år sedan. Tänkte därför äntligen ta tag i saken och åka in till deras butik på Regeringsgatan imorgon och se om jag hittar något kul! Ska ändå in till stan för att köpa nya blommor (förhoppningsvis har de kvar liljor på Hötorget!) så kan lika gärna slå två flugor i en smäll liksom, och just butiken på Regeringsgatan är den som enligt hemsidan har alla de saker jag är sugen på att köpa.
 
 
Jag har ju redan en hel del vnglas; både vit- och rödvinsglas från IItala, men det är ju så kul med glas! Älskar glas i alla dess former, men vinglas finns i så många vackra varianter. Och dessa är ju så fina att min shoppingpuls går bananaz. Kostar dock 249:- styck sååå det får i så fall ta ett tag att samla på sig en uppsättning.
Något som jag, till skillnad från vinglas, behöver är en tekanna. Älskar ju att dricka te, men har inget att ha det i och kan heller inte koka te med löste. Tråkigt, och att köra en tepåse för en ynklig kopp te gör ju att det är rykande åtgång på te här hemma, haha. Frågan är dock vilken som är finast.. Den övre är 200:- billigare och kanske mer klassisk, men den undre från Eva Solo passar så fint med både en karaff och kaffekanna jag har från samma märke. Haha, ni hör ju - i-landsproblem! Har även snapat med Vickan om detta "problem" och hon röstade på den nedre.. Vi får se imorgon när jag kan klämma och känna på dem live :-)

Kommentera inlägget här :