Monday again

Började den här veckan med att blöda näsblod direkt när jag satte mig upp i sängen nu på morgonen, kul. Snoozade dessutom i över 45 minuter innan det, så jag har en allt annat än harmonisk start på veckan haha! Det är dock en kort vecka sett ur praktik-perspektiv - både idag och fredag är skoldagar så blir bara tre dagar på Rehab Station. När de sedan är avklarade är det bara två veckor kvar på praktiken, tiden går så galet fort.. Men skoldag idag alltså och det innebär, mer specifikt, grupparbete och förhoppningsvis tar det inte hela dagen utan jag får komma hem relativt tidigt. Håller tummarna för det i alla fall!

Ile Rousse

 
Bildbomb (förlåt) från Korsika -14. Jag ska dit igen, samma stad och samma hotell, den 14 maj och jag längtar så otroligt mycket! Korsika är en av de vackraste platser jag besökt, och jag är så glad över att ha fått upptäcka den både med bil och till häst. Den här gången har vi hyrt bil redan från början som vi sedan kommer ha hela veckan, så vi kommer nog kunna se ännu mer den här gången. Jätteroligt och ett perfekt avslut på en ganska intensiv vår med praktik osv, vi åker nämligen dagen efter praktiken är slut! 

Strawberries

Söndag morgon och den kunde inte starta bättre än va den gjort; sovmorgon, helt okej väder och JORDGUBBAR! Sitter och äter jordgubbsfrulle nu samtidigt som jag lyssnar på  Fadern på SVT Play, en stand up-show som pappa tjatat på mig om att jag måste se, och den är faktiskt riktigt bra! Söndagstipset. 
 
Planen idag var att jag skulle träffa min kusin i eftermiddag som är uppe i Estocolmo på besök, men jag känner mig så djävulskt seg och har gjort det i flera dagar nu, så jag har tyvärr ställt in den planen. Skittråkigt, och ännu mer tråkigt känns det när jag ställde in min fredagsplan med Frida och Sofia också. Men samtidigt så måste jag lyssna på kroppen och ska jag orka de tolv arbetsdagar som ligger framför mig så måste jag ta det lugnt och inte stressa runt, som jag gjort de senaste veckorna. Så ett bra besult även om jag är ledsen över att inte få träffa de människor jag vill. Ska fixa klart i mitt rum under dagen istället, kom riktigt långt igår så förhoppningsvis får jag ordning på allt idag och kan få in känslan av att det numera är mitt hem och inte bara en sopstation, haha!