Update

Mindre än en vecka kvar till julafton och jag är inte så peppad som jag borde och brukar vara den här tiden på året - jag älskar ju julen och har ju haft julgranen uppe sedan en månad tillbaka, haha! Men veckan som kommer nu är sjukt stressig med skola och jobb varje dag. Har dessutom lovat bort mig på lite för mycket jobb tror jag så jag känner att jag inte riktigt kommer kunna bidra så bra som jag vill under veckans grupparbete. Har även de sista julklapparna kvar att fixa med och ångesten över mängen pengar som gått åt till årets paket är inte nådig.. Jag har ju fyra syskon och fyra föräldrar som jag absolut vill ge till - såklart - och barnen vill jag ska få mer än ett. Bara det är liksom tolv paket.. Sedan något litet till småkusinerna, gärna något till mor- och farföräldrar osv. Så det har spårat. Men är nöjd med vad alla ska få så det är ju alltid något, haha!
 
Kvällen har ägnats åt att börja packa inför USA som jag ju åker till på måndag. Shit, tiden går så fort. Är långt ifrån klar men har i alla fall en hög med kläder nedslängt i resväskan och en packlista är skriven med hjälp av Rebecka så jag är ändå en bit påväg vill jag inbilla mig! Imorgon är det seminarium, grupparbete och jobb som står på agendan så tänkte knyta mig nu faktiskt. Borde förbereda mig för seminariet men kikade precis på dokumenten de lagt upp som man ska läsa igenom och det är inskannade sidor från en bok och det är både uppochner och på sidan... så nej tack. Tittar lite på tåget imorgon istället och hoppas på att förra veckans föreläsning satt sig på ett bra ställe i hjärnan så att jag kan plocka fram det om någon frågar mig något imorgon. OBS att jag inte alltid är såhär obrydd och lat, men med fem (!!!) dagar kvar till julafton orkar jag faktiskt inte lägga ner min själ i saker som inte är viktigare än just julafton!

Skriver och skriver

Detta har varit min utsikt mer eller mindre hela dagen idag. Och igår. Och flera dagar förra veckan, haha. Sista rycket på ett arbete som ska in imorgon och jag hade för några timmar sedan en riktig svacka där jag kände att "jag hoppar av utbildningen och skiter i allt för jag har ingenting att skriva". Stabilt och så vidare. Men nu har jag fått i mig lite mat och är igång igen. Till klockan åtta tänkte jag att jag sitter och sedan får det vara bra. Då har jag förhoppningsvis text på alla punkter och kan ägna några timmar imorgon åt att finslipa allt. Funderar på om dagens skrivarbelöning ska bli en liten middag till då jag gjorde ett så, enligt mig själv då, gott potatis- och palsternacksmos. Tänk, bara en stor skål med mos i soffan framför någon bra serie.. Livet ändå.