Lorenzo

 
 
Okej, jag hittade tyvärr inget klipp från just Sweden INternational Horse Show, men Lorenzo som han heter är välrdskänd så det var inget problem att hitta andra klipp med honom på youtube. Alltså. Människan står alltså på två hästar samtidigt som han hanterar upp till tio andra hästar som rör sig helt fritt runt om honom. Det är helt sjukt! Förstår ni vilket band han måste ha med sina djur? De lyssnar på bara hans röst och kroppsspråk samtidigt som man kan se hur de har koll på och rättar varandra också, haha så gulligt. Älskar sådan här, det är så otroligt mycket jobb som ligger bakom något sådant här, så otroligt mycket tillit som måste byggas upp. Som måste förtjänas, för tillit från en häst får man absolut inte gratis, tro mig. Nej, grymt imponerande! Blir rörd!

Dinner time

 
Pyttipanna är verkligen en underskattat maträtt, speciellt om man lägger upp den i en lite finare tallrik och tillsammans med ett perfekt stekt ägg - mumma! Så ja, ätit pyttipanna är vad jag precis har gjort, haha! Framför ännu mer hästhoppning faktiskt. Efter lite snokande i SVT Play-appen så hittade jag avsnitt från Sweden International Horse Show som var på Friends Arena nu i höstas, så det ville jag såklart kika lite på! Så himla inspirerande att se så proffsiga ryttare hantera sina hästar så skickligt! Vill bara hoppa upp på första bästa häst och rida iväg, haha. Tittade även på matinén, den show som är med på vare Horse Show. Det är olika varje år och det både roliga tävlingar och fina uppvisningar. Lägger upp ett klipp här sedan med en del från showen som verkligen berörde mig!

Tråkigt resultat

 
Åh, det gick inte alls så bra för Sverige i hoppningen som jag/vi hoppats.. Rolf-Göran Bengtsson (bilden) som har varit grym under hösten får vi inte ens se i finalen i Göteborg, trots en bra runda men med ett surt nedslag, och Henrik von Eckermann valde att utgå med bara två hinder kvar efter en dålig runda.. trist! Henrik tror jag dock är klar för finalen ändå tack vare bra placeringar tidigare (förvånad att Rolf-Göran inte var det med tanke på allt bra jag läst om honom det senaste) så det är ju kul det i alla fall! 
 
Nu ska jag ge mig ut på en liten kvällspromenix i Vasalund. Det är så himla fint där; massa fina hus, lugnt och stilla. Ska hämta ut ett paket på vägen hem också och smita in en snabbis på lilla Coop för att fylla på kylen lite.