Vilken dag!

Ännu en sommardag som spenderats som sig bör; vid och i pappas pool. Idag hade jag dessutom Hilda med mig så vi har hängt hela dagen i princip vilket var supermysigt. Vi flöt runt på varsin donut, käkade lunch i solen och läste böcker, njöt av livet helt enkelt!
 
 
Är nu hemma igen och ställde precis in en form med browniesmet i ugnen (tog ju med mig massa browniemix från USA som får bli fredagsmyset ibland) och ska lyssna klart på ett Alex & Sigge-avsnitt innan det är dags att plocka upp min roomie på bokis och sticka iväg för lite matinhandling. Måste dock duscha av mig klor/svett först tror jag, sådär solsnuskig som man ju blir efter en massa sol och bad!

Hungover

Senast jag var bakis på en torsdag var inte igår vill jag lova! Men nu har det precis det jag är idag och även om det är tråkigt att må lite illa, vara lite trött och inte vara på topp så är det så värt det med tanke på hur kul vi hade det igår! Vi blev så många mer som drog ut än vad jag räknat med och jag träffade massa härliga människor som jag känt i flera år men aldrig träffar längre - så himla nöjd och glad med gårdagskvällen helt enkelt!
 
Jag har nu precis tagit den obligtoriska supervarma duschen för att bli av med känslan av att lukta alkohol, rök och annat som i alla fall jag alltid upplever dagen efter lite för mycket alkohol, och ska pysa över till mormor för att vattna blommorna åt henne. Ska sedan svänga förbi jobbet för att köpa uppföljningen till min bok som jag läste ut igår och sedan väntar middag hos mammafamiljen! Mysigt och alldeles lagom en dag som denna. 

Plättfrossa

 
Vissa dagar är allt som behövs ett berg med plättar, 20 stycken närmare bestämt, för att tillvaron ska kännas perfekt. Ikväll var ett sådant tillfälle och även om matkoman är ett faktum så var det så värt det efter ett jobbpass med stängning. 
Jag har utöver plättfrossan hunnit med att fixa frukost och matlåda för imorgon (sover å länge som möjligt de dagar när jag öppnar butiken så brukar preppa smoothie och ägg kvällen innan för att bara kunna äta och gå) och nu ska jag sätta igång Batman - the Dark Knight på datorn och bädda ner mig i sängen. Började se om Batman-triologin i söndags med Batman Begins och nu är det ett bra tillfälle för del två. Del två är även favoriten eftersom Heath Ledger fullkomligt krossar alla i sin roll som Jokern!