Drömstaden

 
En liten bild från Georgetown, Washington DC, som jag tog när jag var där igår och hälsade på min mammas kusin som ingen av oss träffat förut. Ett besök som blev en lyckträff på många sätt; vi har en underbar släkting som jag mer än gärna åker och hälsar på igen inom kort, hon visade mig delar av DC som jag aldrig skulle se om jag turistade runt själv och jag har fått en ny favoritstad (eller snarare stadsdel) - Georgetown! Man kan kalla det för DC's variant av Gamla Stan och det är så otroligt vackert och gulligt och mysigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag tänker tillbaka på platsen. Jag skulle utan problem kunna strosa runt där en hel dag och bara fotografera ALLT. 
 
Tänkte egentligen bara ge ifrån mig ett litet livstecken, åker ju hem till Sverige imorgon och ska njuta 100% av min sista dag i landet som jag har så mycket hatkärlek till. Bästa, underbara, knäppa och alldeles för stora USA, jag är långt ifrån klar med dig ♥ 

Blueberries

Blåbären här är gigantiska och superfina, men samakar NOLL i jämförelse med de svenska. Blåbärsfreak som jag är trycker jag ändå i mig en liten box varje dag..
 
Regn, regn och regn, både igår och idag, vilket resulterade i noll hästjobb för min del. Tråkigt men samtidigt rimligt. Dagen idag har istället bestått av att hämta Dylan från hans drivers education för att köpa lunch och sedan köra honom till hans jobb. Noll ansträning för mig dock då det var Scott som körde och allt jag egentligen gjorde var att beställa mat på Wawa, vilket man gör genom en dator.. hah. Väl hemma sedan har jag gjort desto mer; Scott åkte till jobbet och jag har dammsugit hela nedervåningen (för att vara snäll och bidra haha) vikt tvätt (av samma anledning) och även tvättat mina egna kläder. Tog även med mig Bandit ut på en poddprommis när det var regnuppehåll. Ska börja packa inför nästa vecka också tänkte jag, för på lördag åker vi till North Carolina och stannar till fredag nästa vecka - så taggad på lite sydstatshäng även om det inte är riiiiiktigt sydstat kanske, och sol och bad vid havet!

Pannkakor och hästar

 
American pancakes till frukost och jag är därmed proppmätt. Utöver just frukost har jag inte hunnit med så mycket mer idag; vaknade vid 10 och sedan har jag bara ätit, deuckit kaffe och läst ikapp lite bloggar och pratat med Amanda och Frida på Facebook. Runt 12 är tanken däremot att jag ska iväg! Jag hälsade på i stallet jag ska hjälpa till i igår (två veckor efter jag kommit hit, haha, och kommer knappt kunna vara där pga att vi ska bort osv.. men men) och idag ska jag "jobba" min första dag. Inget komplicerat utan fixa med hästarna och stallet, basic saker. Tråkigt nog så regnar det ute och de här hästarna är ute 24/7 så jag vet inte riktigt hur jag ska göra - inte jätteroligt (och typ omöjligt) att borsta blöta hästar i regn. Samtidigt är det tråkigt att bara sitta hemma plus att det ska regna hela dagen imorgon också..