Annandag påsk


Började den här dagen på bästa sätt, nämnligen med frukost och bok på balkongen i solen! Så himla skönt ute och det blev över en timme jag satt där innan ett stort grått moln täckte solen - inte lika skönt. Kallt är det dock inte så jag ska byta om och gå ut en sväng tänkte jag, lite luft är ju aldrig fel liksom. 
Lite senare kommer pappa hit och ska förbereda lite inför morgondagen då han ska montera ner soffa och säng för att köra iväg det till nya lägenheten. Flyttar in först på fredag så kommer få bo hos pappafamiljen några dagar men det är bara mysigt så mig gör det ingenting. Förhoppningsvis får han även med sig lite kartonger härifrån idag också. Har i princip packat allt som går att packa i kartonger, det lilla som är kvar ryms i en gemensam kartong men tyvärr är dessa slut så får försöka lösa det på något sätt. Tveksamt om man kan köpa endast en på typ Clas Ohlsson.. jaja, det löser sig! Sedan är det bara soffa, säng, bokhyllor och tvbänk kvar och sedan är det hej då till Fyrgränd 2. Jättetråkigt att behöva lämna en sådan fin lägenhet, men samtidigt kul att påbörja något nytt, delade känslor helt klart!

Jodå, jag lever

Alltså livet.. det är väldigt mycket just nu och skulle jag känna efter på riktigt så skulle jag nog inse att jag inte mår så bra mitt i allt detta. Men jag har inte tid att känna efter och jag hade en eftermiddag/kväll i mitten på veckan när jag tillät mig att må skit, så nu är det bara att köra på tills det är över - vilket det är inom bara någon vecka. 
Jag kan i alla fall uppdatera lite om läget:
 
- Firade min morbror i fredags och träffade därför nästan hela släkten på mammas sida samt moffade i mig våfflor. På kvällen kom Jessica och hjälpte mig att packa, vilket vi gjorde så sjukt bra då vi fick ner säkert 80% av alla mina saker i lådor. Sleep over med henne sedan vilket var en evighet sedan så I'm so happy!
- I lördags jobbade jag och på kvällen firade jag påskafton med pappafamiljen och familjevänner. Supermysig kväll och alldeles lagom.
- I dag jobbade jag också, andra helgen på rad och jag har därmed endast haft en ledig dag (Långfredagen) ledigt på fjorton dagar. Det känns i både kroppen och knoppen kan jag lova. Sedan så träffade jag Jessica i Kista för att nästan direkt åka hem till mig och packa ytterligare. Vet inte hur jag hade överlevt den här flyttpackningen utan henne, inte utan tårar, ångest och aggressioner i alla fall, det är ett som är säkert haha!
 
Sitter och kikar på reprisen av dagens Göteborg Trophy från Göteborg Horse Show. Det är 12 svenskar med av runt 30 startande så det är superkul att se! Vet dock redan slutresultatet meeen det gör inte så mycket. Hästhoppning är perfekt att ha på lite i bakgrunden när man vet hur det gått och man inte behöver titta på precis alla ekipage. Bland annat så har jag ganska nyss bokat biljetter till USA! Åker den 31 maj och kommer hem igen 30 juni, så totalt fem veckor blir jag borta. Första gången jag bokat flygbiljetter osv helt själv och det var lite pirrigt att klicka på "bekräfta bokning" - tittade på datumen säkert hundra gånger för att vara säker på att jag bokat rätt! Men nu är det ordnat och jag är supertaggad på att få komma iväg!!

Kaos

Såhär ser min hall ut just nu - inte superkul att se! Därför pyser jag hem till mamma för middag med mammafamiljen och alla mina bonussläktingar på den sidan. Jättemysigt och precis den paus jag behöver från vardagsproblemen som verkar flocka sig runt mig just nu (låg sänkt i sängen från det att jag kom hem från praktiken igår med ångest och klump i magen) och imorgon är jag ledig vilket också kommer extremt lägligt! Myskväll idag, packdag imorgon!