En favorit

En favorit från senaste gånge i USA, New York. Det är fyra år sedan nu, tiden flyger..!
Nu checkar jag ut för idag. Ska hoppa in i dushen, titta igenom det sista och sedan vänta på att kombo-sara kommer hem så vi kan titta på det senaste avsnittet från Game of Thrones. Ska försöka få igenom att vi tittar på Reign också för det var så galet länge sedan sist. Kan visserligen titta själv nu innan men vi har börjat titta tillsammans på just den serien så då är det roligare att fortsätta så! Får se dock om jag står ut att inte titta på fem veckor i USA.. tveksamt haha!
 
Känslan då? Den pendlar mellan extrem pepp, osäkerhet och panik. Peppen börjar dock ta över mer och mer nu så det är ju bra. Osäkerheten handlar mest om att det är första gången jag ska iväg på en stor resa helt själv och därmed ska ha koll på exakt allting själv. Det mesta löser sig ju om det nu skulle vara något som blivit knas, men som det är nu vill jag bara att allt ska gå som smort, från incheckning på Arlanda till bagageuthämtning i NY. Paniken är över allt; flygrädsla, över att ha missat/glömt något, inte få bli insläppt i USA (ytterst oklart panik över det då det inte finns något som skulle kunna bli problem där?) och ja.. panik över det mesta helt enkelt. Men allt detta hör ju till och även om jag är livrädd inför långflygningen så ser jag ändå fram emot till när jag sitter där då det antagligen är första stunden imorgon när jag kan slappna av i alla fall lite kring allt annat! Åååååhhh så spännande det här ska bli!

Nästan redo

Nu troooor jag att jag har koll på läget och att allt som ska med ligger i någon väska. Kör på två halvfulla resväskor för att ha plats om (när) jag shoppat i USA, och ett handbagade med lite kläder i om någon väska skulle komma bort på vägen dit. Ska packa ner dator och kamera nu och sedan bestämma vad som ska med i necessären (fan vad svårt det är att prioritera och lämna vissa saker hemma, varför?!) innan jag hoppar på bussen hem till pappa. Ska käka middag och säga hej då till la familia där och sedan är det ju nästan sovdags om jag ska orka upp i tid imorgon! Funderar dock på att sova för få timmar med flit för att kunna sova på långa flighten mellan Köpenhamn och NY.. vi får se. 

Goodmorning world


Vaken sedan sju imorse, trots att jag inte somnade förrän närmare 01 (pga åka-bort-sakna-familjen-flygrädd-dödsrädd-ångest), men vad gör man inte för att få säga hejdå till mamz, Gustav och småsyskonen innan de åker till skola och jobb? Så även om jag är tröttare än tröttast så känns det bra att ha fått krama om alla en sista gång innan jag åker. 

Jag ska dricka upp mitt kaffe här nu (hur skönt att kunna sitta ute i solen sår tidigt??) och göra mig iordning för de tre timmar med jobb jag har framför mig. Jag vill egentligen bara vara hemma och fixa med allt inför imorgon, men 10-13 står jag ut med när det är kort om personal!