This weekend

Fredag: Direkt efter veckans sista praktikdag mötte jag upp Amanda i centrum för att inhandla det sista inför vår inplanerade myskväll! Frida fyllde år i förra veckan så vi ordnade det lite som en överraskning för hennes skull och lite för att vi alla skulle ses och göra något kul. Vi blåste upp 100 ballonger och fyllde därmed golvet i mitt vardagsrum, lagade tacos, hade fiskdamm och lite annat sådant. Superlyckat och Frida blev verkligen överraskad och verkade uppskatta det mycket ♥ Lite som ett barnkalas blev det, haha. Mysigt!
 
Lördag: Kusinkalas stod på schemat för mina småkusiner som fyllde 9 respektive 2. Så släktmys söder om stan i några timmar innan jag sedan fick skjuts av mormor och morfar hem till pappa och la familia där. Blev en härlig middag, lite välbehövligt prat och filmmys med brorsorna innan övernattning där.  
 
Söndag: Började dagen med att se Zootropolis med min äldsta lillebror (älskade den!) och sedan några timmars slappande på soffan hos pappa. Fick skjuts hem sedan och nu ska jag snart åka iväg och bowla med mamma och lillebror på mammasidan (alltså förvirringen, även för mig själv, när jag skriver om alla syskon på alla olika sidor, haha..). Jag har huvudvärk som dragit sig ner i nacken, typsikt omysigt, men brorsan är så taggad på bowling så kan inte med att vara vuxentråkig och stanna hemma. Lite ansvar har man ändå som storasyster, haha.
 
Från i fredags - var snurrig en lång stund efter att ha blåst upp alla ballonger. Men så värt!

It's Friday!

 

Godnatt

 

Lämnar detta pluggkaosiga matbord nu för en dejt med sängen. Jag tror att jag är färdig med uppsatsen men ska kika lite på den imorgon också för att se att jag inte gjort något jättemisstag - sedan skickas den in!

Dejten med sängen innebär egentligen en dejt med brudarna i Pretty Little Liars. Kikar på säsong 5 nu men eftersom Netflix väääägrar lägga upp fler säsonger än 4 så tvingas jag titta med risig kvalle på dreamfilm.. skittråkigt men är man desperat så är man. Nightz!