Canon G9x

 
Jag som aaaaaldrig skulle köpa en Canon.. Säg hej till min nya älskling ♥

Uppe med tuppen

Få saker gör mig så irriterad som när en inplanerad sovmorgon förstörs av någon anledning, som idag. 07.23 stod klockan på när mina favoritarbetsgubbar drog igång med någon maskin utanför fönstret.. alltså suck. För ovanlighetens skull insåg jag dock, efter några minuter med otrevliga ord in i kudden, att jag faktiskt inte var trött? Oklart, men skönt! Så jag har kikat på ett avsnitt Homeland och ätit frukost i godan ro och klockan är inte ens 10! 
 
Vår hyresvärd kommer hit snart för att hämta lite grejer i lägenheten så jag tänkte gå och lämna datorn på jobbet, ta en lååååångpromenad i det fina höstvädret och sedan sätta mig antingen på jobbets kontor eller på något fik i centrum och plugga lite. Förhoppningsvis är mr. hyresvärd klar ganska snart så att jag kan käka lunch hemma och börja packa lite inför Paris! Jag och Sara åker ju dit på fredag morgon!

Flower Power

 
Imorse när klockan ringde vaknade jag med jordens huvudvärk och det sved i näsan på ett sätt som jag inte riktigt känt förut. Det tog mig några minuter att komma på anledningen, och det är (tråkigt nog) liljorna som jag köpte hem i fredags som är boven! De har slagit ut nu och doftar otrooooligt starkt, vilket såklart är härligt, jag älskar liljor just för att de kan fylla ett helt rum med sin doft, men att sova instängd i ett rum med dem - dålig idé. Så nu får de bo ute i köket och min huvudvärk är efter en dusch som bortblåst. Härligt när man kan lösa det så enkelt, inte ofta det är så.. 
 
Idag är det sista skriveriet på PM tillsammans med Rebecka som gäller! Imorgon ska det vara inskickat så idag ska det bli klart. Nemas problemas för oss, det ska bara bli väldigt skönt att slippa den här texten nu ett tag fram över.. Har stirrat mig blind på den föööör många timmar de senaste veckorna..