Monday

 
Säg hej till mina små älsklingar - avokadokärnorna! Har fyra till men jag saknar vaser åt dem så de bor just nu i vanliga dricksglas vilket innebär att de inte passar sig för en bild. Än. Letar som en tok efter fina, små vaser i glas men är som vanligt alldeles för kräsen för mitt eget bästa så det tar sin lilla tid.
 
Måndag idag och en ledig sådan. Jag och Rebecka inväntar de absolut sista kommentarerna på vår c-uppsats och de kommer inte förrän imorgon vilket innebär att idag är en dag för fri lek, haha. Utnyttjade detta genom en sovmorgon, promenad och sedan lite småfix inför resan på torsdag (Budapest here we come!).
 
Jag testade också att springa/hoppa rep (har blivit besatt och hoppade varje dag i två veckors tid innan benhinnorna ansökte om uppsägning förra veckan) i samband med promenixen och det fick jag ångra direkt. När jag spelade handboll hade jag under flera års tid problem med beninnorna och knäna. Benhinneinflammation är ju dock inte "farligt" och blir inte värre om man kör på, det är smärtan som styr liksom (i alla fall vad jag fått höra?) så jag har alltid gjort just så - kört på. Smackat på liniment eller tigerbalsam innan och sedan har det inte varit ett problem (med binhinnorna då, knän är ju en helt annan femma...). I alla fall, jag försökte göra likandant förra veckan när benhinnorna sa ifrån som jag gjorde när jag var femton och det gick sådär. Antingen har min smärttröskel sänkts något enormt eller så är mina ben betydligt sämre nu, åtta år senare. Båda alternativen är fullt rimliga, haha. Så.... jag har vilat några dagar från allt som har med hoppande och springande att göra samt gått igenom hela apotekts utbud av liniment och det har känts så mycket bättre sedan i lördags. Hoppade lite idag och det är nu, om inte tillbaka på noll så i alla fall minst fem stora steg tillbaka och jag linkar runt här hemma och tycker synd om mig själv. Bra Maja!
 
Klockan fem ska jag befinna mig på jobbet för fyra timmars inventering. Det låter värre än vad det känns då jag tycker administrativt arbete kan vara ganska roligt och det blir ju också två timmar utan kunder i butiken (vi stänger 19 och jag slutar 21) så det ska bli skönt med effektivt jobb där man slipper bli avbruten hela tiden!

Kommentarer :

#1: NORRSKEN EMMA

så kul med plantering :P

skriven

Kommentera inlägget här :