Helgen

En helt perfekt helg går nu mot sitt slut. Känner mig inte riktigt redo att dra igång en jobbvecka igen men det är bara att kriga på. Har ju ett väldigt roligt jobb och det är jag väldigt glad för! Ingen måndagsångest här inte, bara vanlig trötthet och kärlek för ledighet, haha.
 
I alla fall, i fredags åt jag och Rebecka middag på Chicken Bar på Scheelegatan. Kul koncept och väldigt gott och prisvärt! Efter några glas vin och mätta magar promenerade vi till Rålis för att titta på Dirty Dancing på utomhusbio. Efter regn nästan hela dagen var det lite oklart om det skulle bli någon bio; blött gräs och kall luft lockade inte direkt, men det blev en helt perfekt kväll! Klarblå himmel och solnedgång med ännu mer vin i platsmuggar, innan en av mina älsklingsfilmer drog igång. Underbart!
Gårdagen tog jag en lång sovmorgon och funderade sedan på om jag var på väg att bli sjuk då jag var helt sjukt trött nästan hela dagen; orkade pack en halv kartong innan jag tog en nap på soffan, gick till ICA för att sedan gå hem och halvsova lite till, satt på en köksstol i nästan en timme utan att göra eller tänka på något. Det gick dock över fram mot kvällen och idag har jag kännt mig någorlunda mer "normal". Och tur var det då min lillebror fyller tio år idag! Så klockan tolv var det kalas med lunch och tårta med släkten hemma hos mamma. Mysigt och jag panikar lite över att mina syskan blir stora så snabbt! Nästa som fyller är min syster och hon är sist av alla syskon att fylla år. Åtta blir hon. Herregud. 
 
Nu: se ett avsnitt Teen Wolf innan läggdags. Äter eventuellt också upp nötkrämen som finns kvar från gårdagens lördagsgodis.

Fårö

Förra helgen tog jag en liten minisemester i form av en långhelg på Fårö. Mitt paradis på jorden, trots att det bara funnits i knappt två år. Det är pappafamiljen som köpt en tomt och byggt världens mysigaste lilla hus, och i år tillkom även ett litet minigästhus så att även jag hade en sovplats (förra året sov jag på "balkongen" vid trappen inne i stora huset, haha!). Trots bara tre och en halv dag så laddades verkligen batterierna tack vare familjemys, långa frukostar med nybakat bröd från Sylvis Döttrar, springturer i skogen med brorsan (sprang milen uppdelat på tre dagar, kan väl ändå säga att jag sprungit milen då?), vin i solen på Vinor och pappas grillmiddagar. 
 
Tack vare den helgen är jag mer än redo för flytt om två veckor och jobb resten av hösten! Älskar Fårö och alla som inte varit där måste pallra sig dit. Jordens paradisö.
 
 

Flyttkaos

Startade den här morgonen med frukost i sängen framför två avsnitt Teen Wolf. Det är sååå spännande just nu (säsong tre) så jag såg även sju avsnitt igår, haha. Låg sedan kvar ytterligare en stund och försökte planera dagens flyttpackning. Gick sådär, kände mest stress och ett extremt osug över att behöva packa mer..
 
..men jag tog mig i kragen och kom igång tillslut! Det blev badrummet som packades ner idag och jag förfärades, återigen, över hur mycket jag sparar på. En miljon olika ansiktskrämer, parfymprover, nagellack och annat som hade bäst-före-datum som passerats för typ ett år sedan. Minst. Rensade ut allt gammalt men slutade ändå med att jag hade fem påsar kvar. Obehagligt.
 
Jag har också, äntligen, spikat en dejt med Rebecka! Vi har inte setts sedan examen! Helt galet med tanke på att vi setts flera gånger i veckan under tre års tid när vi pluggade ihop. Så henne ska jag pussa och krama på nästa fredag!