Helgen

En helt perfekt helg går nu mot sitt slut. Känner mig inte riktigt redo att dra igång en jobbvecka igen men det är bara att kriga på. Har ju ett väldigt roligt jobb och det är jag väldigt glad för! Ingen måndagsångest här inte, bara vanlig trötthet och kärlek för ledighet, haha.
 
I alla fall, i fredags åt jag och Rebecka middag på Chicken Bar på Scheelegatan. Kul koncept och väldigt gott och prisvärt! Efter några glas vin och mätta magar promenerade vi till Rålis för att titta på Dirty Dancing på utomhusbio. Efter regn nästan hela dagen var det lite oklart om det skulle bli någon bio; blött gräs och kall luft lockade inte direkt, men det blev en helt perfekt kväll! Klarblå himmel och solnedgång med ännu mer vin i platsmuggar, innan en av mina älsklingsfilmer drog igång. Underbart!
Gårdagen tog jag en lång sovmorgon och funderade sedan på om jag var på väg att bli sjuk då jag var helt sjukt trött nästan hela dagen; orkade pack en halv kartong innan jag tog en nap på soffan, gick till ICA för att sedan gå hem och halvsova lite till, satt på en köksstol i nästan en timme utan att göra eller tänka på något. Det gick dock över fram mot kvällen och idag har jag kännt mig någorlunda mer "normal". Och tur var det då min lillebror fyller tio år idag! Så klockan tolv var det kalas med lunch och tårta med släkten hemma hos mamma. Mysigt och jag panikar lite över att mina syskan blir stora så snabbt! Nästa som fyller är min syster och hon är sist av alla syskon att fylla år. Åtta blir hon. Herregud. 
 
Nu: se ett avsnitt Teen Wolf innan läggdags. Äter eventuellt också upp nötkrämen som finns kvar från gårdagens lördagsgodis.

Kommentera inlägget här :