Familjelördag

 
Morgonen spenderades här, vid frukostbordet hemma hos mamma. Jag passade mina småsyskon igår kväll och hade världens mysigaste taco-kväll!  När mamma och min bonuspappa kom hem sedan tittade vi på the Shallows, en hajfilm med Blake Livley som jag länge velat se. Hajfilmer är ju dock aldrig bra? Orealistiska och fjantiga, även om mam ändå panikskriker när de filmar under vattnet och man vet att hajen när som helst dyker upp haha... Men det är kanske just för att hajar inte är sådana monster i verkligheten som det framställs som på film (och som jag har bestämt mig för att de är).
 
 
Efter en heldag på jobbet ockuperade jag bastun hemma hos pappa i någon timme samtidigt som jag tittade på hästhoppning från Göteborg Horse Show. Nu ligger jag nerbäddad i min yngsta lillebrors säng med en påse chips och tittar på Animal Planet. Han är på Teneriffa med sin mamma så jag tog chansen direkt att få sova i en riktig säng för en gång skull när jag hälsar på hos pappa då mitt rum inte finns kvar längre och jag annars därför sover på en resesäng (låter mer illa än vad det är, haha - älskar att bädda upp den i min äldsta lillebrors rum och ligga och småprata om livet med honom innan vi somnar!). 

Listor är livet

Jag älskar listor och dagens to do-lista bestod av hela nio punkter. Fyra är avbockade nu och resten kommer vara check när jag går och lägger mig ikväll; den tillfredsställelsen! Älskar listor och älskar att checka av dem!
 
I alla fall, listan har till största del bestått av att ordna med enkäter som ska delas ut ikväll som en del av mitt och Rebeckas examensarbete, inköp av mat till kvällens middag när Rebecka kommer förbi, samt att fixa med mig själv i form av dusch samt fix med lägenheten i form av undanplockning. Nu ska jag hoppa in i bilen och hämta min lillasyster i skolan för att sedan åka hem till min lillebror som är hemma från skolan pga sjukdom idag, preppa middag till dem så den är klar när deras pappa kommer hem och sedan åka och plocka upp Rebecka, äta med henne och sedan gå och dela ut enkäter till ett handbollslag. Fullt ös och jag var inte alls taggad på allt detta imorse när jag gick upp; hade räknat med en soft dag hemma med plugg innan middagen med Rebecka, men när mamma bad om hjälp kändes det taskigt att säga nej endast pga lathet, haha, så.. here I am! Och nu känns det bara bra, älskar att hänga med mina syskon så det blir mysigt med några timmar där!
 
 
Har även förberett allting inför middagen ikväll som blir en kycklingsallad med solrosfrön, avokado och granatäpple. Förberett i den mening att allting är uppskuret och klart, redo att blandas ihop när vi kommer hem. Sallad blir sunkig så snabbt så ville inte blanda i allting så många timmar i förväg.. och fint med allting i olika skålar också! Tur att jag har diskmaskin... 

Söndag

 
En helg där både fredag och lördag spenderats på IKEA har resulterat i ett helt nytt sovrum för min del. Eller nytt och nytt, samma rum men med ny möblering och inredning! Är faktiskt väldigt nöjd för det blev verkligen precis så som jag tänkt mig. Har även passat på att rensa ut massa saker så både SörAB och Väsbys secondhand-ställe (kommer inte på vad det heter nu bara för det) har fått sig ett besök. Lite vårkänsla; ut med det gamla och in med lite nytt liksom!
 
Imorgon är det ny vecka och den inleds med ett frisörbesöi, jag ska färga utväxten och klippa upp frisyren lite. Sedan ska jag och Rebecka troligtvis inleda arbetet med c-uppsatsen. Det känns som ett jääätteprojekt just nu, jag känner att jag inte har någon aning om vart vi ska börja.. men det reder sig allt eftersom. Det gäller bara att börja någonstans
 
Ska läsa lite nu för att komma ner i varv och sedan förhoppningsvis få några timmars god sömn.