The Underwoods are back

 
Tisdag idag och nu när jag har gått och lagt mig känns det som att jag har fått absolut noll saker gjorda - jag som är superstressad inför allt som sker denna vecka! Men jag har egentligen mer koll än vad jag tror, inför examensdagen på fredag, examenslunch och -middag på lördag samt Skottlandresan på söndag. Så att jag har städat lite hemma och sedan hängt med två av mina småsyskon hela dagen är faktiskt helt rimligt - egentligen. Såg förresten nyss det första avsnittet av nya säsongen av House of Cards med Sara när jag kom hem från mamma. Alltså äntligen?! Så fort våra favoritkaratkärer dök upp skrek både jag och Sara, haha.. Men man måste ju älska Frank och Claire, trots att de är minst sagt speciella människor. Så glad att säsong fem äntligen är ute i alla fall!!
 
Imorgon väntar ett besök hos frisören och sedan lite häng med Jessica. Funderar även på att införskaffa ett par regnbyxor, även om bara tanken på det får mig att känna mig som ett dagisbarn.. Regn är dock att räkna med i Skottland och blöta brallor är ju allt annat än härligt så det kan vara värt en seriös fundering i alla fall. Ska även börja planera vad jag vill packa med mig och hur. Min roomies gummiskor (gummistövlar men som är låga, ni vet) är jag till exempel väldigt sugen på. Men de är som sagt inte mina så jag måste lösa det på något sätt, haha..

Fikusuppdatering!

  
 
Titta! Min Benjaminfikus som för några veckor sedan bestämde sig för att droppa alla sina blad och se mer död än levande ut är påväg tillbaka - hur kul? Det enda jag har gjort är att klippa bort de grenar som känts torra, ställt krukan i fönstret och sprayat växten med lite vatten varannan dag, isch. Jag hade hoppats påa tt nya blad skulle komma på de redan existerande grenarna men det verkar som att lille fikusen vill börja om från början med nya och fräscha skott. Inte mig emot, funderar bara på om jag då bör klippa ner alla gamla grenar helt? Eller låta den vara som den är, den verkar ju ta hand om sig själv alldeles ypperligt i mitt sovrumsfönster!
 

Scones

 
Halv nio väcktes jag av att grannen ovanför bestämde sig för att genomföra årets största renovering. Typ. Det har i alla fall borrats och bilats (tror jag, kommer inte på något annat som kan låta så mycket att hela taket skakar) i ett de senaste två timmarna. Jag som ville ha veckans första sovmorgon och dessutom har en uppsats att finslipa på. Åkte i protest till ICA och köpte ingredienser till scones för att få komma undan helvetesljudet en stund. Nu är sconsen uppätna och jag är proppmätt och sjukt less på den text jag ska skicka in nu. Troligtvis det sämsta jag gjort under tre års utbildning men motiviationen är verkligen på noll nu när det bara är en vecka kvar tills vi står i Aula Medica och tar vår examen. Orken är liksom slut, haha. Så det får vara dåligt helt enkelt, så länge den blir godkänd och det hoppas jag att den blir..