Höga Kusten!

 
Igår satte jag mig i bilen och gasade iväg upp till Höga Kusten och Mjällom! Lite mindre än sex timmar tog det och att roadtrippa ensam är bland det bästa jag gjort! Sjukt härligt att kunna sitta och fundera över livet, lyssna på poddar och musik hur man vill och stanna när man känner för det, vart man vill. Vägen hit upp är också helt underbart vacker! Det bästa är när man kommer ut på Höga Kustenbron - utsikten är magisk (även om jag panikar över höjden och tror att jag ska dö så kan till och med jag njuta lite)!
Det är alltså mormor och morfen som har stuga här uppe, och nu när jag ändå bara ska skriva uppsats tänkte jag att jag lika gärna kan skriva det här uppe som hemma i Stockholm.
Jag har skrivit lite nu på förmiddagen medan morfen jobbat och mormor fixat i huset, och senare, efter lunch, ska vi bege oss ut för lite vandring i bergen - kul! Jag älskar att vara här. Älskar lugnet. Älskar tystnaden. Älskar att Mjälloms enda affär heter just Affärn.
Dags att kriga vidare med uppsatsen en stund till innan mormisen bjussar på lunch. Sjukt omtiverad och maskar mig igenom varenda ord jag skriver ner, men har snart en relativt färdig grund i alla fall som jag kan ägna resterande dagar åt att finslipa på. Finslip är alltid lättare än grovgörat, såklart. 

Kommentera inlägget här :