@ mormisen

Här sitter jag idag (nä, det gör jag inte för jag sitter inomhus men det är utsikten jag har..) och skriver på min lilla uppsats. Vart jag är? Hemma hos mormor. Varför? Vår hyresvärd har en mäklare över för värdering av lägenheten så jag smet över till ett tomt hus för att få skriva ifred ett tag. Klockan tolv har jag dock tvättstugan bokad så ska bege mig hemmåt igen snart.
 
Med uppsatsen går det segt - det är inte så svårt egentligen utan mest så otroligt mycket som vi måste ha med och jag orkar inte riktigt ta tag i det. Vi har haft nio föreläsningar om olika områden och alla dessa områden ska tas upp. Utöver det så har vi en litteraturlista bestående av elva olika texter och böcker som också ska tas med i arbetet. Blir helt matt bara av tanken och kommer inte till skott. Har producerat ungefär en halv sida i word på en och en halv timme, haha! Men kan trösta mig med att så fort jag får feeling kommer orden flöda, då det som sagt inte är så svårt och jag vet exakt vad jag ska skriva om. Ska bara pussla in alla referenskrav på något jäkla vis.
 
Ikväll har min lillasyster dansuppvisning som jag såklart ska titta på! Inför vinteravslutningen i december förra året var hon utklädd till en liten kanin som dansade så det ska bli spännande att se idag vad hon ska göra! Snuttisen, har saknat både henne och brorsan hos mammafamiljen så ska krama ihjäl dem när jag ser dem! Och imorgon har jag inplanerat fredagsmys med hela mammafamiljen också - pepp!

Kommentera inlägget här :